Kraksoy

Kraksoy
Parel bij Kraksoy, Noorwegen

zaterdag 22 juni 2019

De blog wordt anders

Blogger, het programma waarmee deze blog gemaakt moet worden blijkt gekmakend slecht te werken op een iPad. Dat is heel vervelend. Vooral bij een tekst van meer dan 20 regels is het onmogelijk om er nog fotos bij te voegen of in de tekst iets aan te passen, verbeteren of wijzigen.
Ik ga proberen of het met 10 regels plus1 foto werkt, als dat ook niet werkt dan jammer maar helaas geen blog meer.
Mocht iemand die dit leest weten hoe blogger werkt dan graag advies

1 opmerking:

  1. Hoi Jur en Margaretha, het zou erg jammer zijn als we van jullie avonturen naar de Oostzee worden verstoken. Het volgende kan mogelijk een oplossing bieden:
    Als je je eigen (of ons) blog opent op je I-Pad dan opent het blog in Mobile/Tablet modus. Als je nu klikt op b.v. 'De blog wordt anders' en je scrolt naar beneden dan vindt je onder het groene blokje Homepage "internetversie weergeven' Als je daar op klikt kom je op een volledig functionele versie en kun je helemaal rechtsboven (moeilijk te zien), naast je email adres, kiezen voor 'Ontwerp' (soms 'dashboard') of 'Nieuwe post". Klik op 'nieuwe post' en je kunt een nieuw blog maken. Via 'ontwerp' kom je in een menu met 'posts'. Daar kun je klikken op een oudere post die je wil wijzigen, foto's toevoegen, etc. Het werkt zo bij mij, probeer het maar eens uit.Succes, Albert

    BeantwoordenVerwijderen