Kraksoy

Kraksoy
Parel bij Kraksoy, Noorwegen

zondag 23 juni 2019

een dagje Borkum

Een dagje Borkum
Om precies 9.30 zien we het mastje van de Windroos voor de haven verschijnen, ze kunnen echter niet naar binnen want door de Oostenwind is de diepte in de haveningang bij Laag Water net te weinig. Windroos wijkt uit naar de naastgelegen Burkana haven, wij lopen er heen en bij een kopje koffie wisselen we ervaringen uit. Als we terugkomen bij onze ligplaats is onze buurman net bezig te vertrekken. Het water is al weer wat hoger dus de haven in/uitgang weer bevaarbaar. We berichten Geert en Margreet en die komen op de inmiddels vrijgekomen plek naast ons liggen.
Margaretha gaat even met Joosje wandelen en er blijkt bij de loopbrug van de wal naar de steiger een jong zeehondje on de zon te liggen. Van slechts enkele meters afstand kunnen we de baderie, toevallig is het in Nederland “topless dag”, ongeneerd gadeslaan.

Nadat we de zonnetent over de kuip gespannen hebben gaan we een wandeling maken. We lopen van de haven naar het dorp, een kleine 2 uur en dan met het treintje weer terug. Mooie middag, je moet een beetje in beweging blijven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten